Taller de Carlos Welsh, director de REDESCLIM


El director de la Xarxa de Desastres associats a fenòmens hidrometeorològics i climàtics (REDESClim) del CONACYT de Mèxic, el Dr. Carlos Welsh, estarà el 22 d'octubre a la ESEIAAT, realitzant un taller amb els membres de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat.Cada any a Mèxic ocorre un nombre significatiu de desastres associats a esdeveniments hidrometeorològics i climàtics que generen importants pèrdues econòmiques, ambientals i socials, la qual cosa limita les oportunitats de desenvolupament local, estatal i nacional. Davant d'aquests reptes, diversos investigadors i investigadores, prenedors de decisions i institucions nacionals estan treballant per a la disminució del risc de desastres i augment de la resiliència dels assentaments humans.
La Xarxa de Desastres Associats a Fenòmens Hidrometeorològics i Climàtics (REDESClim) és una xarxa temàtica CONACYT de recerca que es va formar el 2011. Busca conjuntar la col·laboració d'investigadors, tecnòlegs, empresaris, prenedors de decisions, i la societat per impulsar solucions al problema dels desastres a Mèxic.


Taller Intern: 22 octubre 2018

Hora: 16:00 h.

Lloc: Càtedra UNESCO de Sostenibilitat
Aprofitant la reunió es va realitzar la signatura de l'acord de col·laboració entre la xarxa RECNET i la xarxa REDESCLIM.


Presentacions Carlos Welsh

REDESCLIM

Evaluació de Perills per Ciclons Tropicals a Veracruz

1 vista0 comentarios