Nova pàgina web de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat


Ens complau anunciar el llançament del nostre nou lloc web! La nova pàgina està disponible a la URL: http://www.unescosost.org


El nostre objectiu amb aquest nou lloc web és proporcionar als nostres visitants i col·laboradors una forma més fàcil d'aprendre sobre les activitats i projectes de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i de mantenir-ne el contacte viu. El nou lloc web és interactiu i ofereix un millor accés a:


· Sobre nosaltres: L'equip, l'estratègia d'implementació, les nostres activitats, els nostres objectius i resultats esperats.


· Activitats: recerca, educació, projectes i tecnologia.


· Xarxes: UNESCOSOST, RECNET i persones.


· Eines: col·laboració (Wiki, Wrike i Zoom), eSecretaria i eComerç.


· Mitjans: notícies, vídeos i publicacions.


· Contacte: per a qualsevol comentari i suggeriment.Entre les noves característiques, el lloc disposarà d'un espai per a difondre el eComerç just i solidari de productes de la nostra xarxa de col·laboradors associats. També un espai virtual de eSecretaria, per facilitar la interacció amb tots els col·laboradors i interessats i on es podran obtenir tots els documents necessaris per dur a terme estades de recerca i convenis, entre d'altres.


També, es pot accedir de manera més senzilla a les xarxes socials de Twitter i Linkedin per fomentar una millor comunicació amb els col·laboradors i visitants. Actualitzarem constantment el nostre contingut amb informació útil, articles, blocs i seccions de notícies.Esperem que trobeu el nou lloc web amb una aparença més actual, i amb informació de fàcil accés. Volem que sigui el canal de comunicació i col·laboració tant per a qualsevol persona interessada en el món de la sostenibilitat com per a tots els nostres col·laboradors i associats.
3 vistas0 comentarios